Geluidsdemping kantoor, iets wat jij nodig hebt?

Werk jij in een kantoor of heb jij een eigen kantoor? Dan kan je veel last hebben van geluid van binnenuit en buitenaf. Foamo is het juiste adres om hierbij hulp te bieden. Geluidsdemping wordt voor jou geregeld en jij hebt geen last meer van geluid. Kantoren zijn er in verschillende maten en soorten. Zo heb je kantoren die allemaal een aparte ruimte hebben. Maar er zijn ook kantoren met open ruimtes. In deze ruimtes werk je dan met meerdere mensen en dat kan geluidsoverlast veroorzaken. Er moet rekening worden gehouden met de mensen hier maar er zijn ook andere oplossingen. Het is belangrijk om volledige concentratie te hebben bij je werk en daarom moet je echt niet worden gestoord. Hiervoor is het mogelijk om geluidsdemping kantoor te gebruiken.

Metingen

Om de geluidsdemping op kantoor te optimaliseren, is het eerst het plan om de nauwkeurige metingen te doen. Foamo is een specialist in het kijken hiervan. Met de nauwkeurige meetapparatuur kunnen we namelijk precies zien hoe hoog de nagalmtijd in de ruimte is. Die gemeten waarde is van een groot belang. Er zijn wetten opgesteld dat die niet boven de 0,8 seconden zijn. De meting geeft ook een duidelijk inzicht in de manier waarom je het best kunt aanpakken. Zo kun je in een grote kantoorruimte een akoestische lamp plaatsen. Dit zorgt ervoor dat geluid absorbeert. Geluidsdemping kantoor kan helpen met de concentratie van alle werknemers.

Melamineschuim

De lichtarmaturen zijn gemaakt van melamineschuim. Dit zorgt voor de geluidsdemping kantoor. Dit materiaal is geschikt voor gebruik in alle soorten ruimtes. Het zorgt voor een stillere omgeving. Melamine is ook heel brandwerend. De vuurbestendigheid bedraagt maar liefst 300 minuten. Met behulp van mallen kan de melamineschuim in super veel verschillende vormen worden geperst. Hierdoor kan jij kijken wat mooi staat in jouw pand en kijken of het past bij jouw huisstijl. Geluidsdemping kan ook nog worden geholpen door de akoestische verlichting. Hierdoor worden er stillere ruimtes gecreëerd, waar jouw medewerkers zich lekker kunnen terug trekken en kunnen werken in stilte met goede concentratie.

Merk jij dat je veel last hebt van geluidsoverlast of collega’s? dan is het goed om na te denken over het aanschaffen van deze producten. Foamo helpt jou met advies en het meten van deze producten. Heb jij vragen? Neem dan een kijkje op de site van Foamo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *