Kapper Maarssen

kapper maarssen

Je kan uit veel verschillende kapperszaken kiezen als je een kapper in Maarsen, of ergens anders in Nederland, zoekt. Vaak heb je waarschijnlijk een kapper waar je altijd naartoe gaat, omdat hij of zij nu eenmaal weet wat je wilt en jij weet op jouw beurt weer wat je aan de desbetreffende kapper hebt. Maar soms moet je nu eenmaal een nieuwe zoeken. Misschien omdat je niet meer tevreden bent met je huidige, omdat je verhuisd bent of om een andere zeer legitieme reden. Het is dan handig om op een aantal zaken te letten.

Een eerste zoektocht door het land der kappers

Allereerst is het een idee om de desbetreffende zaak even door het goede oude Google te halen. Misschien hebben mensen wel een review achtergelaten. Op deze manier heb je al een beetje een idee wat voor kapperszaak het is. Daarna kan je kijken of de kapper in kwestie een website heeft. Allicht staat hier wat hij of zij allemaal voor behandelingen doet. Want niet elke kapper doet dezelfde dingen. Natuurlijk kan je bij een moderne kapperszaak vandaag de dag niet alleen terecht om je haren te laten knippen. Bij de meeste zaken kan je het namelijk ook laten wassen, krullen, er een kleurtje aan geven en dat soort dingen meer. Soms kan je zelfs je wenkbrauwen laten trimmen. En bij sommige herenkappers is het zelfs mogelijk om je baard weer netjes te laten trimmen.

Contact

Door, voordat je in de kappersstoel zit, eventjes contact op te nemen met de kapper, of dat nu via de mail of de telefoon is, weet je precies wat je kan verwachten en hoe duur alles kost. Zo komt niet voor verrassingen te staan. Op deze manier zal na de knipbeurt weer helemaal gelukkig de kapperszaak uit lopen.

De dialoog met de klant

Een goede kapper herken je ook aan de dialoog voordat je geknipt wordt. Er moet namelijk altijd gekeken worden naar meer dingen dan alleen het soort kapsel dat jij wilt hebben. Een kapper die zijn of haar vak verstaat, zal naar het totaalpakket kijken. Dat betekent dat er gekeken moet worden naar de vorm van het gezicht van de desbetreffende klant, wat voor levensstijl hij of zij heeft, naar het werk dat hij of zij doet et cetera. Op deze manier kan je samen tot het perfecte kapsel komen. Want iemand die 40 uur op kantoor zit, heeft natuurlijk een ander soort kapsel nodig dan iemand die in de viskraam werkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *