Personal training in Roosendaal: Voor wie is het bedoeld?

Personal training Roosendaal

Veel mensen vinden het moeilijk om op eigen houtje af te vallen of zichzelf een gezondere leefstijl aan te meten. Daarom kloppen velen van hen die in het westen van Brabant wonen aan bij Old Scool Fit. Daar bieden ze namelijk personal training in Roosendaal en omstreken, en met behulp van deze training bereik jij je doelen wél! Of je nu graag wilt afvallen of juist wilt aankomen door meer spiermassa te kweken, het is belangrijk dat je daarin de juiste stappen zet. En als je simpelweg niet weet hoe je het aan moet pakken is de kans groot dat het je ook niet zal lukken. Veel mensen denken bijvoorbeeld dat ze alleen maar kunnen afvallen door zo vaak en zo lang mogelijk aan cardio te doen, maar dit is eigenlijk helemaal niet slim. Als je start met de personal training in Roosendaal zal jouw trainer je direct uitleggen waarom, en je dan begeleiden in een gezondere en bovendien meer effectieve aanpak. Als je je namelijk enkel focust op cardio verbrand je weliswaar calorieën tijdens het bewegen, maar dat stopt direct als je stopt. Sterker nog, je gaat spieren afbreken om energie vrij te maken voor deze beweging, en dat is nu precies wat je niet wilt als je graag wilt afvallen!

Spieren kweken met de personal training in Roosendaal

Het hebben van spiermassa is veel belangrijker dan je denkt, zelfs voor vrouwen. Dat zit zo: Spieren verbranden vet, ook wanneer je in rust bent. Hoe meer spiermassa je hebt, hoe hoger je verbranding is, zelfs als je niet aan het sporten bent. En wie wil afvallen moet meer calorieën verbranden dan dat hij/zij binnenkrijgt. Daarom focust de personal training in Roosendaal zich zowel op cardio als op krachttraining, of je nu man of vrouw bent, dat maakt niet uit. Het is een misvatting te denken dat vrouwen er gauw te gespierd uit gaan zien als ze aan krachttraining doen. Daar hebben ze simpelweg de bouw niet voor, en ze zullen dus wel héél hard moeten trainen om er echt gespierd uit te zien.

Afvallen is een combinatie van sport en voeding

Natuurlijk zal jouw personal trainer in Roosendaal je niet alleen begeleiden in de manier waarop je sport. Voeding is namelijk minstens net zo belangrijk. Als je alles goed doet op het gebied van beweging en daarnaast ongezonde keuzes maakt als je eet, zal het allemaal niet zoveel zoden aan de dijk zetten. Alleen de juiste combinatie van voeding en beweging zal de resultaten geven waar jij van droomt, en daarom is aandacht voor beide aspecten heel erg belangrijk. Dus ben je op zoek naar fijne begeleiding in West Brabant omdat op eigen houtje afvallen niet wil lukken? Klop dan zeker aan bij Old Scool Fit, want met hun hulp lukt het je wél!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *