Je wilt hairstroke wenkbrauwen in Rotterdam laten zetten?

Hairstroke wenkbrauwen Rotterdam

Er zijn maar al teveel vrouwen die van zichzelf niet over hele volle wenkbrauwen beschikken. Dit is op zich geen ramp, maar ze zijn natuurlijk wel heel bepalend voor je uitstraling. Niet voor niets worden wenkbrauwen zo vaak bijgetekend, want ze kunnen de vorm van je gezicht enorm beïnvloeden. Als je dat teveel gedoe vindt kun je ook kiezen voor permanente make-up, oftewel het laten tatoeëren van wenkbrauwen. Bij Sentuyurina kun je hairstroke wenkbrauwen in Rotterdam laten zetten. Dat wil zeggen permanente make-up voor je wenkbrauwen, maar dan op zo’n manier dat het er super natuurlijk uitziet en het dus totaal niet opvalt. Dit geeft vaak een veel mooier effect dan wanneer je je wenkbrauwen zelf handmatig inkleurt met een potloodje of kwastje. Bij Sentyurina hairstroke wenkbrauwen in Rotterdam laten aanbrengen gebeurt namelijk met een precisie die haast niet mogelijk is met make-up. Je bent dan weliswaar eenmalig een bedrag kwijt voor het aanbrengen ervan, maar bent er dan wel in één klap vanaf en hoeft je wenkbrauwen nooit meer op te maken om diezelfde, open blik in je ogen te krijgen. Dit is voor veel vrouwen de reden om deze behandeling te ondergaan. het is nu eenmaal best een gedoe om elke dag eigenhandig je wenkbrauwen in te kleuren. Bovendien kan het gedurende de dag gaan vlekken en zul je ze zeker met warm weer in de zomer regelmatig moeten bijwerken.

Wat kost hairstroke wenkbrauwen in Rotterdam zetten?

Als je bij Sentyurina een afspraak maakt om die mooie hairstroke wenkbrauwen in Rotterdam te laten zetten hoef je geen extreem hoge prijzen te verwachten. Ze rekenen namelijk een hele eerlijke prijs voor deze (heus al niet te ingewikkelde) behandeling. Natuurlijk zal het even duren voordat je deze prijs er uit hebt, zeker als je berekend hoe lang je normaal gesproken met een wenkbrauwpotloodje doet, maar je krijgt er natuurlijk wel heel veel gemak voor terug, en dat is ook wat waard, niet? Al met al vinden mensen de prijs heel erg meevallen en is het enige wat ze daadwerkelijk nog tegenhoudt de behandeling te boeken de angst voor de pijn is. Die valt echter ook reuze mee als je de mensen moet geloven die het reeds ondergaan hebben.

Doet wenkbrauwen tatoeëren pijn?

Het is helaas niet mogelijk om wenkbrauwen te tatoeëren zonder enige vorm van pijn. Er zal toch inkt onder de huid moeten worden aangebracht, en dat geeft een prikkend gevoel. Dit gevoel valt echter reuze mee en is heel goed te doen, zelfs zonder pijnstillers. Vind je het echt heel eng en ben je bang voor pijn? Slik dan wel wat pijnstillers, dan kan het alleen maar meevallen. De behandeling duurt niet lang, en dus loop je binnen een uurtje alweer naar buiten met prachtige, volle wenkbrauwen waarvan je haast niet ziet dat ze niet natuurlijk zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *