Waarom is een deo zonder aluminium zoveel beter?

Deo zonder aluminium

Wist je dat er in heel veel merken deodorants allerlei stofjes zitten waar je lijf helemaal niet zo blij van wordt? Aluminium is een hele bekende daarvan. Dit zit verwerkt in veel deo’s die verpakt zitten in spuitbussen, en dat is echt niet nodig. Deodorant werkt namelijk ook prima zonder chemische toevoegingen, zo bewijzen ze bij NatuurlijkeDeo.nl. Daar produceren ze namelijk een deo zonder aluminium en al die andere chemische toevoegingen die niets goeds doen voor je lijf, maar wel met dezelfde antitranspirante werking. Dit product is gemaakt van niets dan natuurlijke ingrediënten en kun je daarom gerust op je huid smeren zonder je zorgen te hoeven maken over stofjes die je hormoonbalans verstoren. Dit is namelijk wat veel chemische deodorants doen, ze hebben een effect op de aanmaak van hormonen en niet iedereen reageert daar goed op. Een deo zonder aluminium en parabenen is dan een heel prettig alternatief. En als je deze via de webshop van Natuurlijke Deo koopt weet je bovendien zeker dat hij niet eens vlekken op je kleding achterlaat. De zelfgemaakte deodorant die ze daar verkopen vlekt namelijk niet, en is dus prima last-minute te gebruiken als je op het punt staat de deur uit te rennen.

Een deo zonder aluminium geeft gele vlekken

Als je vaak last hebt van gelige vlekken in je kleding op de plek van je oksels dan is dit doorgaans te wijten aan de aanwezigheid van aluminium in je deodorant. Veel mensen concluderen helaas dat het waarschijnlijk komt door hun eigen zweet en gaan daardoor juist meer deo gebruiken, maar het is juist andersom. Als je van zo’n chemische deodorant overstapt op een deo zonder aluminium zul je merken dat je niet alleen veel minder zweet, maar dat je ook nog eens minder vlekken in je kleding krijgt. Het is namelijk de aluminium die dat doet en niet het feit dat je zweet. Zweten is namelijk heel natuurlijk, en het zou geen vlekken mogen geven die je er in de was niet uitkrijgt.

Online een natuurlijke deo met fijne geur kopen

In de webshop van Natuurlijke Deo kun je leuke potjes kopen met hun verse, zelfgemaakte en volkomen natuurlijke deodorant. Deze is volledig vrij van zowel aluminium als parabenen en andere chemische toevoegingen. En als je denkt dat hij dan wel niet zo lekker (of heel neutraal) zal ruiken heb je het mist. Ze gebruiken namelijk allerlei natuurlijke geurstoffen om deze deodorant een prettige geur te geven. Ook deze zijn volledig natuurlijk, en ze ruiken dus niet zo sterk als het parfum dat in chemische deo’s wordt gebruikt, maar de meeste mensen vinden dat juist heel erg fijn. Dus ben jij ook op zoek naar een fijne, natuurlijke deo die ook nog eens prettig ruikt? Kijk dan eens in de webshop van Natuurlijke Deo. Daar bestel je heel eenvoudig jouw lievelingsgeuren online, waarna ze binnen enkele dagen bij je thuis worden bezorgd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *