Op zoek naar een fijne gezondheidscoach in Utrecht?

Gezondheidscoach Utrecht

Als je al een poosje niet zo lekker in je vel zit kan het een goed idee zijn om een coach in de arm te nemen, oftewel iemand die je gaat begeleiden in je proces. Als het spirituele je wel aanspreekt maar je weet er nog weinig van af dan is Jari Fontijn van Shyam Bewustwording, Heling en Training misschien wel iets voor jou. Zij werkt als gezondheidscoach in Utrecht, maar dan met een wat andere benadering dan standaard coaches. Bij Jari Fontijn ligt namelijk heel erg de nadruk op persoonlijke groei. Dat is een fijn uitgangspunt, want vaak als je op persoonlijk vlak groeit dan voel je vanzelf de kracht om beter voor jezelf te zorgen. het gaat als het ware om de redenen dat je iets doet, en niet zozeer om wat je precies doet. je kunt dus op zich wel gezonder ‘willen’ eten, maar als je er niet bi stilstaat ‘waarom’ je dat wilt dan is de motivatie er eigenlijk niet echt. Als gezondheidscoach in Utrecht gaat Jari samen met jou de situatie zoals die nu is analyseren en je helpen bij het vinden van inzichten. Ze werkt samen met jou toe naar persoonlijke groei en een hoger level van bewustwording. En als je dat eenmaal voelt dan voel je ook vaak een soort kracht in jezelf die het je zoveel makkelijker maakt om goed voor jezelf te zorgen!

Spirituele gezondheidscoach in Utrecht

Veel mensen gaan naar een coach op het gebied van voeding of sport als ze niet lekker in hun vel zitten. Maar heb je er al eens aan gedacht om echt aan jezelf te werken? Om in het diepe te duiken en durven erkennen wat je vanbinnen voelt? Je hoeft daarvoor heus niet direct naar een psycholoog, want als spirituele gezondheidscoach in Utrecht kan Jari Fontijn jou ook prima helpen.

Een sterke geest is een sterk lichaam

Jari is overtuigd van de sterke connectie die bestaat tussen lichaam en geest. Als je je mentaal niet lekker voelt, dan is dat vaak ook fysiek het geval, en andersom. Die twee beïnvloeden elkaar nu eenmaal ontzettend sterk. Daarom is het ook zo belangrijk om naast goed voor je lichaam te zorgen ook je psyche en onbewust overtuigingen onder de loep te nemen. Dit kun je in je eentje doen, of met een fijn boek over de kracht van je gedachten, maar veel mensen hebben enorm veel baat bij het nemen van een spirituele coach, zoals Jari. Zij gaat je helpen bij het vinden van antwoorden in jezelf, en het steeds een beetje dichterbij jouw ware zelf te komen. Want alleen jij weet wat je wilt en wat goed is voor jou, dus durf gerust naar binnen te kijken. Vind je dat eng? Geen probleem! Jari begeleidt je in dit proces en is er voor je wanneer je antwoorden vindt die je misschien niet had verwacht. Een fijne reis naar binnen gewenst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *