3D Beeld Zwangere buik

3d echo

Het is een bijzonder magisch moment, de zwangerschap. Er gebeurt iets met het lichaam van de vrouw, dat ze doet stralen. De een krijgt een prachtige bos haar, de ander straalt letterlijk een prachtige glow uit. Het is een fase in je leven dat voor sommige vrouwen onwerkelijk is en een periode is dat ze voor altijd willen koesteren. Een 3D beeld van je zwangere buik is daar een optie voor.

Zwangerschap en je lichaam

Tijdens je zwangerschap veranderen er allerlei dingen in je lichaam. Dit kan negatief uitpakken, zoals bij misselijkheid en vergeetachtigheid. Maar het hoeft niet altijd negatief te zijn, zoals word je sneller bruin, neemt je stofwisseling toe en neemt je geur toe. Al kan die laatste natuurlijk ook negatief zijn. Niet iedere vrouw maakt hetzelfde mee en ervaart de veranderingen hetzelfde. Zo is de ene blij met de de borsten die (tijdelijk) vergroten, en vindt de ander dat juist vreselijk. Ook hangen de veranderingen af van je eetpatroon, hormoonhuishouding en van de zwangerschapsperiode.

Hoe je het ook went of keert, veel vrouwen vinden het geweldig om zwanger te zijn en houden dat gevoel maar al te graag vast. Het is daarom leuk om je zwangerschapsperiode vast te leggen. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een schilderij, een gipsafdruk van je zwangere buik of er een 3D beeld van je zwangerschap te laten maken.

3D Moments

Niets is mooier dan het magische moment vast te kunnen leggen. 3D moments maakt dit voor je mogelijk. Door middel van een scan op een draaiplateau wordt er een opname gemaakt van jouw zwangere buik. Ben je niet tevreden met je pose of wil je toch nog wat dingen veranderen, dan kan er gemakkelijk opnieuw een scan worden gemaakt. Nu helemaal tevreden? Na het akkoord, wordt het beeldje gemaakt nadat de scan is bewerkt. Het enige dat je van te voren hoeft te bepalen is of je het 3D Beeld zwangere buik in het brons, metaal of koper en uiteraard hoe groot het 3D beeld moet zijn.

De afspraak

Een afspraak van de voorbespreking tot en met het maken van de scan en het naspreken, neemt zo’n 45 minuten in beslag. Je bent vrij om te beslissen welke materialen je het liefst wilt of je met of zonder kleding de scan wilt laten maken en welke kleur het beeld zal moeten worden. Vervolgens wordt binnen 3 weken het beeld bij je thuis afgeleverd. 3D Moments is overigens gevestigd in Breda.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *