Ken je de bedrijfsfotografie van Mandy Horstink al?

Bedrijfsfotografie

Veel bedrijven vinden het moeilijk om zichzelf op een mooie manier te presenteren. Ze hebben een prachtig product, of leveren een fantastische dienst, maar dit overbrengen is vaak lastig. In dat geval kan de bedrijfsfotografie van Mandy Horstink uitkomst bieden. Mandy heeft heel veel ervaring met het schieten van professionele beelden voor bedrijven, en weet jouw product of dienst perfect om te zetten in passende foto’s. In haar beelden laat ze graag veel details zien. Ze beschikt dan ook over diverse lenzen, zodat ze elk type setting kan fotograferen en een zo compleet mogelijk beeld van je bedrijf kan laten zien. Haar bedrijfsfotografie kenmerkt zich door het kunnen verbinden met je doelgroep. Goede beelden maken je bedrijf persoonlijker, benaderbaar en menselijk. Dit doet ze door haar bedrijfsfotografie niet al teveel te regisseren maar door gewoon zo puur mogelijk de activiteiten vast te leggen, precies zoals ze zich voordoen. Haar ervaring is namelijk dat wanneer je dit soort beelden gaat regisseren de glans er een beetje vanaf gaat en de beelden niet stroken met de realiteit. Dit is zonde, en dus vraagt Mandy je om vooral te doen en te werken zoals je dat normaal doet, zelfs wanneer dat in opperste concentratie is. Alleen dan krijg je pure beelden die precies laten zien waar jouw bedrijf voor staat.

Bedrijfsfotografie als slimme marketing tool

Het hebben van goede beelden is voor vrijwel elk type bedrijf een hele mooie marketing tool. Je kunt ze ten eerste showen op je website, waar je (potentiële) klanten een beeld wilt geven van wat je allemaal doet. Daarnaast kun je ze gebruiken op andere reclame-uitingen zoals folders, posters en dergelijke. Professionele bedrijfsfotografie draagt bij aan het imago van je bedrijf. Deze foto’s kun je dus beter niet zelf maken, maar echt laten schieten door een fotograaf die er verstand van heeft, zoals Mandy Horstink. Met haar uitgebreide ervaring in het schieten van beelden voor bedrijven haal je een professional in huis die jouw product of dienst in zijn puurst mogelijke vorm op beeld kan vastleggen.

Reportage fotografie voor jouw bedrijf

Ook wanneer je niet perse foto’s van je bedrijf nodig hebt voor allerhande reclame-uitingen maar juist voor een mooie reportage kun je bij Mandy Horstink terecht. Het vertellen van een verhaal is waar het bij haar werk uiteindelijk allemaal om draait. En dat strookt natuurlijk precies met het maken van reportages. Heb je een verhaal te vertellen en wil je daar mooie beelden bij die eigenlijk an sich al een heleboel zeggen, dan kun je Mandy Horstink inschakelen. Samen met haar ga je beelden creëren die jouw boodschap overbrengen en in de puurst mogelijke vorm laten zien waar jij voor staat, of dat nu als ondernemer, journalist of columnist is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *