Je wilt Spaanse les in Utrecht gaan volgen?

Spaans leren Utrecht

Spanje is echt een heerlijk land om op vakantie te gaan, en hoe gaaf zou het zijn als je de taal een beetje zou kunnen spreken? Spaans is helemaal niet zo moeilijk om te leren, en een hele sexy taal. Het is wel lastig om onder de knie te krijgen als je er geen begeleiding bij krijgt (vooral op het gebied van uitspraak) dus zou ik de Spaanse les in Utrecht boeken bij Instituut Cervantes. (Spreek uit met een slissende C, zoals in het Spaans) Bij deze school kun je terecht voor lessen Spaans op elk niveau. Je kunt er dus zowel starten als beginner als wanneer je al enige kennis van de taal hebt. Deze Spaanse les in Utrecht richt zich in eerste instantie op het leren van het alfabet en de uitspraak van de letters, en daarna op simpele woordjes. Hoe meer lessen je hebt gehad hoe beter je je verstaanbaar kunt maken in een Spaanstalig land. Door de ervaren leraren en professionele begeleiding zul je snel progressie maken en je verbazen over hoe snel je een taal kunt leren. De lessen zijn er overigens voor alle leeftijden, want ondanks dat volwassenen denken dat je minder snel leert als je ouder bent is niets minder waar. Snel en effectief een taal kunnen leren heeft niets met leeftijd te maken, maar met wilskracht, inzet, en soms ook een beetje talent.

Spaanse les in Utrecht voor beginners

Als je nog nooit ook maar één lesje Spaans hebt gevolg en je bent dus een absolute beginner, dan is deze Spaanse les in Utrecht voor jou ideaal. Je komt dan in een klas terecht met allemaal mensen die net als jij geen enkel ervaring hebben met de taal, en dus ook vanaf nul beginnen. Na het oefenen van het alfabet ga je aan de slag met woordjes leren. In het begin kan dit behoorlijk saai zijn. je moet immers eerst je woordenschat enorm uitbreiden voordat je kunt beginnen met zinnetjes maken en een beetje communiceren in het Spaans. Als je op een gegeven moment over een bepaald punt bent dat je langzaamaan kleine gesprekjes kunt gaan voeren wordt het echt leuk! Veel mensen krijgen op dit punt heel veel zin om in Spanje te gaan oefenen, en gaan soms zelfs wekenlang op vakantie om hun nieuwe kennis in de praktijk te brengen.

Waarom kiezen voor Cervantes?

Er zijn best veel taalscholen, maar Spaanse les in Utrecht kun je het beste volgen via Instituut Cervantes. Daar ben je namelijk altijd verzekerd van persoonlijke begeleiding en een ervaren en enthousiaste docent. Je kunt de lessen door het hele jaar starten, dus hoeft niet perse te wachten tot september. Bovendien is de sfeer op deze school heel gezellig en kun je de lessen zowel overdag als ‘s avonds volgen. Het is maar net wat jou het beste uitkomt. Schrijf je dus snel in voor de lessen Spaans van Cervantes, want voor je het weer voer je al kleine gesprekjes met de lokale, Spaanse bevolking op je vakantiebestemming!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *